Kurs og aktiviteter

Dressur hund- sau
  • Sauerenhetskurs pågår i juli og august 2019.
  • Påmelding og info til Dag Richard Øvergård mob. 900 13 221 (kun kveld).
  • Påmelding fra 10. juli. Siste frist for påmelding er 20. august.
Apportbevisprøve
FKF har innskjerpet rutinene for tildeling av apportbevis til stående fuglehunder. Apportbevis kan nå kun utstedes i forbindelse med arrangerte apportbevisprøver.
Vi arrangerer derfor apportbevisprøver i forkant av hver jaktprøvesesong, høst og vinter.
Neste apportbevisprøve avholdes mandag 19. august 2019 kl. 18.00.
Påmelding per epost til post@trysil-fellesforening.no

Jegerprøvekurs 2019
Årets jegerprøvekurs starter i april, etter påske. Datoer er ikke fastsatt ennå.
Vi tar i mot påmeldinger fortløpende, siste frist 15. april.
Kurset går over ni samlinger, sju teorikvelder og to dager ute. Teorikveldene avholdes kveldstid på Trysil videregående skole. Eksamen avholdes i begynnelsen av juni.
Endelig kursplan blir satt opp etter at påmeldingsfristen er ute og vi ser hvor mange deltakere det blir.
Kurset koster kr. 1250,- for medlemmer i NJFF (1600,- for andre). I tillegg kommer et jegerprøvegebyr på kr. 300 som betales til Jegerregisteret. Jegerprøveboka må skaffes i tillegg.
Påmelding til oss per mail eller telefon. Vi trenger opplysninger om kandidatens navn, adresse, fødselsdato og telefonnummer.
Vi gjør oppmerksom på at eksamen tidligst kan avlegges fra det kalenderår kandidaten fyller 14 år.

Mer info om Jegerprøva finner du her.
Det er flere jegerprøvebøker på markedet. Vi benytter boka "Jegerprøven med Norges Jeger- og fiskerforbund". Boka kom i revidert utgave i 2017.

Introjakt på elg 2019
Vi inviterer til introjakt på elg på Langmoteigen i Nordre Trysil. Kurset egner seg både for nye jegere og erfarne jegere som ønsker en innføring i elgjakt. Erfarne instruktører deltar på jakten.
Mer info kommer etter hvert.