Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bli med på introjakt

Elgjakt
Bli med på introjakt

Et etablert jaktlag med mange års erfaring fra elgjakt, tar i mot til opplæringsjakt 6.-9. oktober. Det starter med teori torsdag kveld, deretter blir det inntil 3 dager med praktisk jakt. Deltakerne får tildelt hver sin fadder fra jaktlaget, de får oppleve både posteringsjakt og å gå med hund. Normalt vil jaktdagen deles inn i ei økt fra morgen til lunsj og ei økt etter lunsj. Hvis det blir skutt elg, går det med en del tid til å ta vare på viltet. Dette er også viktig innhold i opplæringsjakta.

Gratis for Trysilungdom!
Det er et begrenset antall plasser. For Trysilungdom, under 25 år, er det gratis å delta. Ellers er prisen kr 1000 for medlemmer og 2000 for ikke-medlemmer.

Påmelding og mer info på epost til oss.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter