Som følge av myndighetenes anbefalinger stenger Trysil
Fellesforening for jakt og fiske midlertidig sitt kontor for publikum de neste
to ukene. Dette gjelder fra mandag 16.03.2020. Årsaken er myndighetenes anbefalinger om å begrense aktivitet og møtevirksomhet som følge av covid-19-utbruddet.

Kontoret er bemannet som vanlig, så du når oss på telefon
og e-post.

Jakt, fiske og friluftsliv kan fortsatt drives. Møter du på vårt naturoppsyn vil han
fortsatt foreta kontroll, men holde behørig avstand og sjekke papirer ved at
disse blir holdt opp.

Situasjonen nasjonalt er nå alvorlig og vi har alle et ansvar for å gjøre det vi kan i denne dugnaden, for å minske / bremse smittespredningen. Husk god håndhygiene, ikke håndhils, host i armkroken eller i papirtørklær og følg nøye med på rådene fra Trysils Kommunelege, nasjonale vedtak og generelle anbefalinger.

Dag Arne Berget - Daglig Leder, Tlf: 62 45 12 00
John Erik Lambertsen - Naturoppsyn, Mob: 41 27 12 94
Mail: post@trysil-fellesforening.no

Jegerprøvekurs

Årets jegerprøvekurs starter 19. mai. Vi tar i mot påmeldinger fortløpende med siste frist 10. mai. Påmelding på e-post. Når du melder deg på oppgi navn, postadresse, fødselsdato og mobilnummer.

Mer informasjon om kurset ligger under linken "Kurs og aktiviteter".